Zanimivosti

Prestižna kolekcija Trump Home by Steklarna RogaškaLjubitelji kristala in bogatega razkošja boste popolnoma navdušeni. Zakaj? Khm...saj poznate gospoda Donalda Trumpa in njegovo lepo ženo, Slovenko Melanijo, kajne? Poslovni mogotec ima očitno rad lepe stvari, ki prihajajo iz naše male dežele, saj prisega tudi na naš kristal. Steklarna Rogaška je včeraj uradno lansirala linijo TRUMP HOME, ki je nastala v neposrednem sodelovanju z ameriškim bogatašem. "Gospod Trump za Američane ni samo slaba pričeska, temveč sinonim za sofisticiranost, moč in bogastvo. V našem kristalu je spoznal eleganco, vrhunsko kvaliteto in močan karakter. Zaupal je našim oblikovalcem in tako se je rodila kolekcija Trump home", pravi oblikovalka Steklarne Rogaška, mag.Nina Malovrh.

Obsežna kolekcija sestavljena iz šestih linij poimenovanih po njegovih domovih je prava paša za oči. Delček Trumpovega doma se bomo tudi pri nas lahko naužili z nakupom kristala iz treh izbranih linij MAR-O-LAGO, CENTRAL PARK in ELMSFORD. Če boste imeli kdaj priložnost vstopiti v Trumpovo osebno letalo in z njim nazdraviti na nadaljne uspehe, boste penino dobili v kozarcu z zlatim robom, ki definira linijo ELMSFORD. Nad slednjo je mogotec najbolj navdušen, saj je tu združena tradicionalna klasika z modernim pridihom.

Tudi njegovi domovi se izredno razlikujejo, tako tematsko kot lokacijsko in nenazadnje tudi arhitekturno. Pri Steklarni Rogaška so dobili natančna navodila in seveda tudi fotografije, ki so opisovale posestva, ter njihovo notranjo opremo. Na podlagi fotografij in tesnega sodelovanja z ekipo gospoda Trumpa je nastala kolekcija, ki se jo da dobiti pri nas in v prestižni verigi veleblagovnic Macy's v ZDA. Tako Američani kot Slovenci so gotovo navdušeni nad novim podvigom Steklarne Rogaška,saj je tisto kar ima Trumpov blagoslov tudi uspešno. Prav zanima nas če Melanija pije iz plastičnih kozarcev?


Manja Plešnar
http://fashion.si/lifestlye-design/delcek-trumpovega-doma-se-da-kupiti